Portfolio

Gooische tuin

Een klassieke tuin met een combinatie van materialen, waaronder oud gebakken klinkers, moderne tegels (antraciet) en een matzwarte Zweeds Rabat schutting.

Tuin met schommel

Een tuin met ruimte voor iedereen. De schommel is gemaakt van robuuste Douglas palen en dient tevens als pergola met schaduwdoek als alternatief voor een parasol. 

Natuurlijke elementen

Een tuin met veel aandacht voor natuurlijke elementen, zoals cortenstaal met een mooie roestige kleur, bamboe en uitgelichte bomen. Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van damwanden om de tuin te verbreden en alle delen van de tuin op eenzelfde niveau te krijgen. De struiken en bomen die zijn weggehaald bij de verbreding, zijn in de nieuwe tuin hergebruikt. Zo zijn takken verwerkt tot houtsnippers die gebruikt zijn als bodembedekker. Verder zijn houtstapels in de tuin geplaatst voor decoratie en om de tuin aantrekkelijk te maken voor kleine dieren en insecten. 


Strakke, onderhoudsarme tuinen

Voor wie geen tijd heeft voor veel onderhoud, maar toch een verzorgde ruimte om het huis wil hebben.

Houtconstructies

Overkappingen, pergola's, vlonders, damwanden, tuinhuisjes, schuttingen en meer.

Japanse stijl

Een unieke binnentuin in Utrecht met een Aziatisch sfeertje. 

Onderhoud

Serdijn Tuinen is beschikbaar voor alle soorten onderhoud: van snoeiwerkzaamheden tot volledige ontzorging bij het onderhouden van de tuin. Onderhoud kan wekelijks of een aantal keer per jaar plaatsvinden. Dit wordt in overleg afgestemd.